Steun ons

Steun ons

Door online te shoppen!

Huh? Gratis mijn vereninging steunen? Hoe kan dat?Wel dat kan via de Trooperpagina van jouw vereniging. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

  1. Onze VZW heeft een unieke Trooperpagina, https://www.trooper.be/fibromyalgie
  2. Op deze pagina staan links naar webshops.
  3. Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.
  4. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.
  5. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar jouw vereniging. Iedereen blij!

Door lid te worden

Als Vlaamse Liga voor Fibromyalgie Patiënten VZW is een vereniging die, dankzij het engagement van vrijwilligers, zich  inzet voor de “h”erkenning en bekendmaking van Fibromyalgie.
We moeten voor onszelf opkomen, dat zal niemand in onze plaats doen. We werken enkel met vrijwilligers zowel het bestuur, als de contactpersonen en ook vrijwilligers op het secretariaat.

We trachten zoveel mogelijk informatie bij te brengen via onze websiteFacebook PaginaLotgenotensamenkomsten, tijdschriften, brochures, flyers, enz maar ook onze contactpersonen staan steeds klaar om jullie vragen te beantwoorden als ervaringsdeskundigen.

Onze leden betalen lidgeld, 25€ per jaar, waar ze 4 x per jaar een tijdschrift voor krijgen en gratis toegang tot lotgenotensamenkomsten en voordrachten.  
Klik hier voor meer info

Met een donatie

Door Uw donatie hebben we dan ook de mogelijkheid om geneeskundigen uit te nodigen voor lezingen. (Spijtig genoeg doen ze dat niet gratis!) Alsook voor het bijwonen van symposiums, congressen enz.
Leg jouw gewicht in de schaal met een gift! Het is een stap dichterbij in de richting van de herkenning van Fibromyalgie!
Vanaf nu is onze Liga geregistreerd als goed doel door de Koning Boudewijn Stichting. 

Doe een overschrijving met onderstaande gegevens :
Vlaamse Liga voor Fibromyalgie Patiënten
Philipssite 5 bus 1
3001 Leuven
Ondernemingsnummer: 0442535972
RPR: Leuven
Bankrekening: BE65 9799 6854 4496 BIC: ARSPBE22

WIJ DANKEN U VOOR UW GIFT!

Scroll naar boven